دلایل کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی

یکی از مشکلات شایع در میان زوج ها، عدم رضایت طرفین از رابطه جنسی است. معمولا هر دو طرف یا یکی از آن ها عدم تمایل به رابطه جنسی داشته و به طرف مقابل احساس سرخوردگی و طرد شدگی القا می کند. در بسیاری از موارد ممکن است که طرفین حتی یکدیگر را هم دوست داشته باشند اما باز هم تمایلی به برقراری رابطه با یکدیگر نداشته باشند. در ادامه دلایل مهمی برای عدم تمایل به رابطه جنسی را با شما به اشتراک می گذاریم.
دلایل کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی:
فشارهای روحی و استرس:
جالب است بدانید مردان و زنان در مقابل فشار ها روحی و رابطه جنسی واکنشی کاملا متفاوت دارند. هنگامی که یک مرد تحت فشار روحی است برای به دست آرامش و یا فراموش موقتی مساله تمایل شدیدی به رابطه جنسی پیدا می کند، اما در مورد زنان کاملا شرایط متفاوت است. استرس و فشارهای روانی یکی از دلایل اصلی کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی در خانم ها است.
یکی دیگر از دلایل مهم در کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی آن است که زن و شوهر با یکدیگر رابطه عاطفی و غیر جنسی صمیمانه و عمیقی ندارند. هر چه میزان محبت، ابراز علاقه، درک متقابل بین طرفین بیشتر باشد، تمایل به رابطه جنسی نیز بیشتر است.
مشکلات جنسی:
کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی می تواند دلیل فیزیکی و غیر روحی نیز داشته باشد. مشکلاتی مانند زود انزالی، اختلال نعوظ و غیره می تواند بر رابطه جنسی تاثیر منفی بسیار زیادی بگذارد.
کم کاری تیروئید:
یکی دیگر از دلایل فیزیکی کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی، کم کار شدن تیروئید در بدن است. هیپوتیروئید بر ترشح هورمون های جنسی تاثیر مستقیم می گذارد و اختلال در عملکرد آن می تواند میل جنسی را تا حد زیادی کاهش دهد.
مصرف دارو:
یکی دیگر از دلایل شایع کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی مصرف دارو های مختلف است. عوارض جانبی بسیاری از داروها باعث کاهش سطح تستسترون در بدن شده که تاثیر بسیار زیادی بر کاهش میل جنسی می گذارد.
یائسگی در زنان :
دلیل شایع دیگر برای کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی در زنان، تغییر هورمون ها یا به اصطلاح یائسگی در زنان است. میزان تستسترون در سن 20 سالگی در بدن به بیشترین میزان خود رسیده و به تدریج کاهش می یابد. در دوران یائسگی در زنان این هورمون به اندازه چشمگیری کاهش پیدا کرده و میل جنسی در زنان را بسیار کم می کند.
احساس گناه:
متاسفانه در بسیاری از خانواده ها دید بسیار منفی نسبت به رابطه جنسی داشته و بیان نیازها جنسی یک زن به همسرش را بی حیایی می دانند. این دید در بسیاری از خانواده ها به دختران حس گناه القا می کند و باعث کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی در آن ها می شود.
راضی نبودن از بدن خود:
یکی دیگر از دلایل کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی آن است که یکی از طرفین از بدن خود ناراضی است و خجالت می کشد. دیدن فیلم ها یا نگاه کردن مجلات مد باعث می شود مدام خودشان را با مدل ها یا بازیگران فیلم مقایسه کرده و خود را زشت و نامتناسب ببینند. این دید باعث می شود که زن یا مرد از نشان دادن بدن خود به همسر و برقراری رابطه جنسی احساس خجالت و ناراحتی کند.
جمع بندی:
کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی می تواند عامل مخربی برای هر زندگی زناشویی باشد. کاهش میل جنسی می تواند دلایل فیزیکی مانند کم کاری تیروئید، مصرف دارو و کاهش سطح تستسترون در بدن داشته باشد، یا به دلایل مختلف روحی مانند خستگی، استرس، عدم درک متقابل و غیره باشد. بنابراین در صورت مشاهده کاهش یا عدم تمایل به رابطه جنسی در خود یا همسرتان سعی کنید ابتدا علت را پیدا کرده و سپس آن را رفع کنید.
اگر شما هم میخواهید از شر فکرهای آزاردهنده و مشکلات فکری راحت شوید، همین الان اپلیکیشن موبایل را نصب کنید.یا از نسخهی وب آن استفاده کنید و به یکی از مشاوران آنلاین «مشورَپ» وصل شوید.